Τεχνικοί υπολογιστών στην πόρτα σας

Δεν ήταν ποτέ ποιο εύκολο να επισκευάσετε τον χαλασμένο υπολογιστή , καλέστε τώρα τεχνικό μέσω Online παραγγελίας η με μια κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο.

Οι Υπηρεσίες μας

Η TechField είναι η πιο εξειδικευμένη εταιρεία επισκευών υπολογιστών στην Αθήνα, είμαστε σε λειτουργία από το 2008 φροντίζοντας τους πελάτες μας με όλα τα προβλήματα που αφορούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα Laptops, την ασφάλεια και ακόμα τα δίκτυα ή τις συνδέσεις του Internet.
Ξεκινήσαμε με επισκευές υπολογιστών και laptop, αλλά οι πελάτες μας άμεσα ζητούσαν να τους καλύψουμε και με φτηνά και αξιόπιστα συμβόλαια υποστήριξης, το όποιο το πράξαμε σε δεκάδες μικρές η μεγάλες εταιρίες . Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι από την Microsoft και είναι έτοιμοι να καλύψουν εύκολα οποιαδήποτε βλάβη, αναβάθμιση και ότι άλλοι χρειαστεί ο υπολογιστής σας.
Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες επισκευών με την υψηλότερη ποιότητα. Πάντα κάνουμε το επιπλέον βήμα για να βεβαιωθούμε ότι ο πελάτης είναι ικανοποιημένος με την ποιότητα της επισκευής,τον χρόνο της επισκευή και το κόστος της επισκευής .

Επισκευάστε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή αξιόπιστα και εύκολα, με ένα τηλεφώνημα

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε αξιόπιστη λύση !

Γιατί να επιλέξετε εμάς!

1. 15 χρόνια στις υπηρεσίες υπολογιστών

Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης ηλεκτρονικών υπολογιστών από το 1999 ενώ ακόμη διαθέτουμε ένα τεράστιο πελατολόγιο . Από το 2004 έχουμε προσθέσει στην φαρέτρα των υπηρεσιών μας και συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης .

2. Πιστοποίηση Τεχνικών

Όλοι οι τεχνικοί της techfield διαθέτουν πιστοποιητικό από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Όπως της Microsoft , της Cisco και της Redhat . Η ικανοποίηση σας ξεκινά από τις δικές μας ενέργειες για συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού μας στις νέες τεχνολογίες.

3. Δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες

Εκτός από πελάτες σας βλέπουμε και σας συνεργάτες. Η δική μας εξέλιξη και ο επαγγελματισμός μας έχει γίνει ένας από τους λόγους για να μας επιλέξετε.

4. Συνέπεια και σεβασμός

Σεβόμαστε τους συνεργάτες σας. Μετά από κάθε επισκευή θα σας καλέσουμε για να μάθουμε εάν μείνατε ευχαριστήμενοι και τι παραπάνω μπορούμε να σας προσφέρουμε .

Οι ικανότητές μας

Ευχαριστημένοι πελάτες / 99%
Καταρτισμένο προσωπικό / 97%
Λύσεις τεχνικών προβλημάτων / 100%

Καλάθι

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύνδεση