Πιστοποιημένοι τεχνικοί

Όλοι οι τεχνικοί της techfield διαθέτουν πιστοποιητικό από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Όπως της Microsoft© , της Cisco© και Redhat© . Η ικανοποίηση σας ξεκινά από τις δικές μας ενέργειες για συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού μας στις νέες τεχνολογίες.

Επενδύουμε στην γνωση

Θέλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και το πετυχαίνουμε . Διαθέτουμε τεχνικούς με τις περισσότερες πραγματικές πιστοποιήσεις και με την μεγαλύτερη εμπειρία. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Επενδύουμε στην ποιότητα υπηρεσιών

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες , θέλουμε να δίνουμε το κάτι παραπάνω σε κάθε επισκευή η αναβάθμιση στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή το δίκτυο σας. Επενδύοντας καθημερινά στην εκπαίδευση των τεχνικών μας σε σύγχρονα συστήματα και τεχνικές κερδίζετε σε ποιότητα.

Επενδύουμε στον πελάτη

Ο πελάτης και η διαχείριση του είναι το πιο νευραλγικό κομμάτι μιας επιχείρισης και αυτό το γνωρίζουμε καλά. Σεβόμενοι τους πελάτες μας, κάθε τεχνικός περνά αυστηρά σεμινάρια και ειδικά τεστ έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν, εκτός από την υψηλής ποιότητας επισκευή αλλά και την απαράμιλλη ποιότητα στην υπηρεσία.

Τι λένε οι πελάτες μας; όλα τα σχόλια

Καλάθι

  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σύνδεση